Нардеп: Каменем спотикання стали три міністерські портфелі

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко переконаний, що у випадку непризначення нового Прем'єр-міністра та нового складу уряду до четверга, 14 квітня, розпочнеться новий етап політичної кризи.

Про це він заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Думаю, що часу у нас дуже мало. Насправді, якщо завтра, максимум до четверга, питання не буде вирішене, думаю, далі ми переходимо в новий етап в усій цій історії", - сказав Денисенко.

Водночас, він зазначив, що переговори щодо кандидатів на посади міністрів тривають, і сьогодні, за його словами, навряд чи можливе голосування за відставку чинного Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та призначення нового чинника уряду і складу Кабміну.

"Думаю, що зараз продовжуються переговори з приводу складу уряду. Коли стане зрозумілим по принциповим моментам, тільки після цього можна буде приступати до подібного голосування", - заявив народний депутат.

При цьому Денисенко зауважив, що найбільше дискусій, перш за все, щодо кандидатур на посади міністра охорони здоров'я, економіки та енергетики.