В Україні на третину скоротилось виробництво кондитерських виробів із цукру
В Україні виробництво кондитерських виробів із цукру в листопаді 2019 року скоротилося більш як на третину проти листопада попереднього року - до 4,9 тис. тонн.
Про це повідомляє пресслужба НАЦУ “Укрцукор” з посиланням на інформацію Держстату.
“У листопаді 2019 року в Україні було вироблено 4,9 тис. тонн кондитерських виробів із цукру (+3,5% до минулого місяця і -34,3% до листопада 2018 року)”, - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що з січня по листопад 2019 року виробництво кондитерських виробів із цукру становило 42,4 тис. тонн — на 27,1% менше, ніж за відповідний період 2018 року.
Як повідомляв Укрінформ, за даними асоціації "Укрцукор", у 2019/2020 маркетинговому році в Україні виготовлено 1,48 млн т цукру, що на 19% менше, ніж попереднього року.