Україна і Катар обговорили питання реалізації інфраструктурних та IT проектів

Фото

Українська делегація на чолі з міністром фінансів Оксаною Маркаровою розпочала робочий візит до Катару. 

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну на своїй сторінці у Facebook.

"Українська делегація на чолі з міністром фінансів Оксаною Маркаровою розпочала робочий візит до Катару. Українська делегація провела зустріч з топ-менеджментом Комерційного банку Катару – найбільшої банківської установи країни, що надає банківські, інвестиційні та страхові послуги. Сторони обговорили прогрес України у впровадженні реформ за останні два роки. Приділили особливу увагу реформуванню державного банківського сектору та запровадженню корпоративного управління. Представники обох сторін погодилися, що Україна та Катар можуть успішно співпрацювати у реалізації інфраструктурних та IT проектів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, українська делегація зустрілася з виконавчим директором Катарської фондової біржі Рашидом Альмансурі для обміну досвідом та вивчення можливостей партнерства. Сторони також обговорили майбутній візит керівництва біржі до Києва для проведення переговорів з українськими компаніями, зацікавленими у двосторонній співпраці.

Читайте також: Мінфін отримав 13 пропозицій щодо реформування ДФС

У ході поїздки міністр фінансів та Урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Юрій Буца проведуть зустріч з міністром фінансів Катару Алі Шаріфом Аль-Емаді. Сторони обговорять тенденції економічного розвитку та інвестиційні можливості в Україні у сферах сільського господарства, інфраструктури та енергетики.

Українська сторона також зустрінеться з керівництвом Національного банку Катару та представниками Катарського суверенного інвестиційного фонду.

Фото: Мінфін, Facebook