Мінфін отримав 13 пропозицій щодо реформування ДФС

Мінфін отримав 13 пропозицій щодо реформування ДФС

Укрінформ
Міністерство фінансів України вже отримало 13 пропозицій від членів робочої групи – представників ДФС, міжнародних експертів та бізнесу щодо реформування Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну на своїй сторінці у Facebook.

"До Міністерства фінансів надійшло 13 пропозицій від членів робочої групи – представників ДФС, міжнародних експертів та бізнесу. Отримані пропозиції опрацьовуються фахівцями Мінфіну, після чого будуть підготовлені відповідні проекти положень, які після обговорення робочою групою будуть направлені на розгляд уряду в установленому порядку", - йдеться в повідомленні.

Мінфін уже почав працювати над змінами у законодавство, включно із Податковим кодексом. Це передбачено у постанові КМУ про реорганізацію ДФС від 18 грудня 2018 року.

Читайте також: Українська економіка стабільно зростає - міністр фінансів

Як повідомляв Укрінформ, у Міністерстві фінансів вважають, що реорганізацію Державної фіскальної служби, шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби, слід зробити непомітно та безболісно для бізнесу.

18 грудня 2018 року Кабінет міністрів схвалив постанову про реорганізацію Державної фіскальної служби шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби як окремих центральних органів виконавчої влади.

Кабінет міністрів спрямовуватиме та координуватиме діяльність цих служб через міністра фінансів України.

Постанова враховує рекомендації Міжнародного валютного фонду та завдання, визначені Середньостроковим планом пріоритетних дій уряду до 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-