Газ для юридичних осіб Київщини подешевшав на 13%

За чотири місяці 2017 року ТОВ "Київоблгаз Збут" знизив ціну газу для юридичних осіб Київської області з 10339,8 грн до 9 003,60 грн за тис. куб. Таким чином, для юридичних осіб газ подешевшав на 13%.

Про це повідомляє "Бізнес.Цензор" з посиланням на компанію "Київоблгаз Збут".

"За чотири місяці ТОВ "Київоблгаз Збут" знизив ціну газу для бюджетних установ, комунально-побутових підприємств і промисловості Київської області з 10339,8 грн до 9 003,60 грн за тис. куб. Таким чином, для юридичних осіб газ подешевшав на 13%", - повідомляє компанія.

Протягом першого кварталу поточного року в Київській області, крім ТОВ "Київоблгаз Збут", працювали 55 постачальників, які продавали газ промисловості і 12 компаній, які поставляли газ для бюджетних організацій.

"Проте більшість підприємств і організацій області вважають за краще працювати з ТОВ "Київоблгаз Збут". Протягом чотирьох місяців компанія поступово зменшила комерційну ціну газу, і в червні його ціна становить 9 003,6 грн за тис. куб.", - повідомляє компанія.

Співробітництво з "Київоблгаз Збутом" дає клієнтам можливість укласти довгостроковий договір постачання газу, виконання якого дає змогу щомісяця гарантовано дотримуватися лімітів постачання.

"Компанія вже два роки є постачальником газу зі спеціальними обов'язками для Київської області та бездоганно працює на ринку природного газу. Сьогодні з нами співпрацює близько 3 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, 740 бюджетних установ і 94 релігійних організації, на які завжди своєчасно і в повному обсязі постачається природний газ", - сказав директор "Київоблгаз Збут" Денис Смоляков.

Компанія нагадує, що в Україні з 2015 року скасовано державне регулювання цін на газ для всіх категорій споживачів, крім населення і ТКЕ для потреб населення. З того часу "Київоблгаз Збут" поставляє газ промисловим споживачам, бюджетним організаціям та іншим суб'єктам господарювання на ринкових умовах.