У Чорному морі перебуває п'ять ворожих ракетоносіїв із 32 «Калібрами»

Корабельне угруповання ворога у Чорному морі суттєво зросло та становить 17 кораблів, серед яких п'ять ракетоносіїв, загальний залп «Калібрів» становить 32 ракети.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ОК «Південь».

«Корабельне угруповання ворога в Чорному морі суттєво збільшено, незважаючи на помірний шторм. Наразі там вже 17 кораблів, серед яких п'ять ракетоносіїв, включаючи два підводних. Загальний залп «Калібрів» може сягати 32 ракет», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що ворог не припиняє повітряну розвідку, а значить не виключені ракетні удари, як масовані, так і точкові.

Сигнали повітряної тривоги можуть лунати частіше, не слід їх ігнорувати. Рівень загрози значно підвищено, зазначили у пресслужбі.

Читайте також: Загарбники вдвічі збільшили кількість бойових кораблів у Чорному морі – ОК «Південь»

В командуванні також нагадали про неприпустимість повідомлень про переміщення і роботу наших підрозділів, в тому числі і ППО під час ворожих атак.

«Не поширюйте у відкритому доступі інформацію про влучання. А про осіб, які орієнтують ворога, інформуйте компетентні органи», - закликали в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк зазначила, що збільшення кількості бойових кораблів рф у Чорному морі може свідчити про те, що росіяни шукають нову тактику, щоб їхні ракетні удари були результативнішими.