Загиблі члени екіпажів суден, які обстріляли росіяни, були працівниками компанії «Нібулон»

Загиблі члени екіпажів цивільних суден, які обстріляли росіяни, були працівниками миколаївської компанії «Нібулон», одного з них досі не знайдено.

Про це йдеться на сторінці компанії у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Колектив “Нібулона” з перших днів війни є активним учасником продовольчої програми України та сприяє економічній стабільності держави в складних умовах війни. Військовий напад рф відбувся на цивільні буксири та баржі із зерном. Наші працівники загинули на робочому місці. Їхні вбивства є військовим злочином та порушенням правил ведення війни, а винуватці мають бути притягнуті до відповідальності”, - сказав генеральний директор компанії Андрій Вадатурський.

Він також уточнив, що загиблими є 40-річний Сергій Скрипачов та 28-річний Сергій Парафіло. З9-річного Олександра Ткача досі не знайшли.

Читайте також: На півдні ЗСУ за добу знищили понад 20 загарбників та дві одиниці військової техніки

Як повідомлялося, на Миколаївщині військові рф обстріляли два портові цивільні буксири, в результаті чого двоє членів екіпажів загинули, одного з пораненнями врятували, доля ще одного невідома.

У серпні у Миколаєві через влучання ворожої ракети у приватний будинок загинули генеральний директор і засновник ТОВ СП “Нібулон” Олексій Вадатурський та його дружина Раїса.