Фан-зона Євробачення відкрилась перед львівською оперою

Фан-зона Євробачення відкрилась перед львівською оперою

Укрінформ
У Львові перед театром опери та балету відкрилась фан-зона до Євробачення-2017.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі міської ради.

"На площі перед театром опери та балету у Львові з 7 по 13 травня працюватиме фан-зона Євробачення-2017.  Для перегляду концертів тут встановлено спеціальну екранну конструкцію", - зазначила речниця міськради Христина Процак.

Окрім прямих трансляцій з епіцентру подій Євробачення у Києві та інтерактивів від партнерів на сцені фан-містечка Євробачення у Львові щовечора виступатимуть відомі гурти та кавер-бенди: Фіолет, Шосте чуття, Дикі серцем, Дзвони сонця, Хочу ще, Фіра, PANCHYSHYN, Bandit, Jennyfer та Leo City.

Як зазначила Процак, фан-зона зможе прийняти від 7 до 8 тисяч осіб. Тут окремо будуть облаштовані посадкові місця – близько 500 відвідувачів зможуть розміститись у лаунж-зоні з еко-меблями.

Фан-зону Євробачення інтегровано в територію Великоднього ярмарку, який триває на центральній алеї міста. Вхід на територію – безкоштовний, однак будуть підсилені патрулі та приватна охорона, яка працює на ярмарку. Також працюють додаткові пости на вхідних групах, які задля безпеки всіх гостей перевіряють відвідувачів на наявність заборонених речей.

Фан-зона розпочинатиме роботу щодня із 13.00. У дні півфіналів та фіналу пісенного конкурсу вона буде відкритою до 1.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-