Премʼєр Хорватії назвав три складові перемоги України

Премʼєр Хорватії назвав три складові перемоги України

Укрінформ
Для перемоги України у війні проти росії потрібен патріотизм і ентузіазм українців, міжнародна підтримка країни та єдність західних партнерів.

Про це заявив Премʼєр-міністр Хорватії Андрій Пленкович під час пресконференції за результатами Бучанського саміту, повідомляє Укрінформ.

«Я думаю, що є три важливих аспекти, які необхідні для того, щоб Україна перемогла. Це патріотизм і ентузіазм захищати свою країну українського народу й українських військових», - сказав Пленкович.

Читайте також: Стефанчук обговорив із прем’єрами Хорватії та Словенії створення спецтрибуналу проти рф

Голова хорватського уряду зауважив, що другою річчю, необхідною для перемоги України, є її постійна підтримка. На його думку, вона зараз міцніша ніж будь-коли раніше за десятиліття, і дозволяє Україні фінансувати соціальну й економічну систему наскільки це можливо в таких умовах, а також захищати себе за допомогою військової підтримки.

«По-третє, уряди західних країн мають дбати про те, щоб у нас, у наших країнах була згуртованість, і щоб ми не дозволяли в наших країнах здійснюватися внутрішнім розломам, які можуть зашкодити політичній єдності, яка існує», - підкреслив Премʼєр-міністр Хорватії.

Читайте також: Зеленський обговорив із прем’єром Хорватії потреби ЗСУ та повоєнну відбудову України

Як повідомлялося, у здатності України відбити напад російської федерації впевнені 82% українців. Про це свідчать результати опитування, проведеного Gradus Research до роковин повномасштабної війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-