Літак рейсом до Дубліна потрапив у турбулентність, 12 людей травмовані

Літак рейсом до Дубліна потрапив у турбулентність, 12 людей травмовані

Укрінформ
Літак авіакомпанії Quatar Airways, що летів із Дохи у Дублін в неділю потрапив у турбулентність, у результаті чого дванадцять людей постраждали.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

Адміністрація Дублінського аеропорту зазначила, що восьмеро із дванадцяти постраждалих були госпіталізовані.

Там поінформували, що рейс QR017, який здійснював літак Boeing 787 Dreamliner, успішно приземлився за розкладом до 13:00 за місцевим часом у неділю. Після посадки повітряне судно зустріли екстрені служби, включно із поліцією летовища та пожежно-рятувальною службою, «через те, що шість пасажирів і шість членів екіпажу повідомили про травми, отримані внаслідок того, що літак потрапив у зону турбулентності під час польоту над Туреччиною».

Водночас в Quatar Airways заявили, що «невелика кількість пасажирів і членів екіпажу отримали незначні травми під час польоту і зараз отримують медичну допомогу». Там поінформували, що наразі проводиться розслідування інциденту.

Читайте також: В Австралії через сильну турбулентність під час польоту постраждали 50 людей

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок рейс авіакомпанії Singapore Airlines, який прямував з Лондона, здійснив екстрену посадку в Бангкоку через сильну турбулентність, один пасажир на борту загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-