В Австралії через сильну турбулентність під час польоту постраждали 50 людей

В Австралії через сильну турбулентність під час польоту постраждали 50 людей

Укрінформ
Щонайменше 50 людей зазнали травм, 12 із них були госпіталізовані після того, як рейс із Сіднея до новозеландського міста Окленд зазнав сильної турбулентності.

Про це повідомляє Sky News, передає Укрінформ.

Авіакомпанія LATAM Airlines заявила, що під час польоту рейсу LA800, Boeing 787-9 Dreamliner, сталася "технічна неполадка, яка спричинила сильний рух".

Служба швидкої допомоги Hato Hone St John поінформувала, що отримала повідомлення про "інцидент" о 15:58 за місцевим часом, і на місце події було направлено сім машин швидкої допомоги, дві машини швидкого реагування і дві машини групи підтримки при великих інцидентах. Близько 50 осіб отримали медичну допомогу на місці події, одна людина перебувала у важкому стані, а решта - у стані середнього та легкого ступенів тяжкості.

DW повідомило, що серед госпіталізованих - пасажири і три члени екіпажу, про серйозні травми не повідомляється.

Читайте також: В Австрії розбився легкомоторний літак, четверо загиблих

Літак Boeing 787-9 Dreamliner з аеропорту Окленда мав продовжити політ до Сантьяго, Чилі. Авіакомпанія повідомила, що рейс до Сантьяго було скасовано, а новий заплановано на 12 березня.

Як повідомляв Укрінформ, в Індонезії обидва пілоти літака, який перевозив понад 150 пасажирів, заснули під час польоту майже на пів години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-