У Росії заявляють про потужну атаку на Бєлгород

У Росії заявляють про потужну атаку на Бєлгород

Фото
Укрінформ
У Росії заявили про обстріл Бєлгорода і району, за словами місцевої влади, російська ППО нібито збила 29 повітряних цілей на підльоті до міста.

Як передає Укрінформ, про це губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков написав у Телеграмі.

«Над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО - збито 29 повітряних цілей на підльоті до міста.За попередньою інформацією, постраждали 4 мирних жителі. 3 людини перебувають на лікуванні в міській лікарні №2 міста Бєлгорода, з них 2 чоловіки з черепно-мозковою травмою перебувають у важкому стані, у жінки осколкове поранення лівої нижньої кінцівки, її стан лікарі оцінюють як середнього ступеня тяжкості. Ще одного постраждалого з осколковим пораненням обличчя та грудної клітки доправила бригада швидкої в обласну клінічну лікарню. У місті Бєлгороді внаслідок прямих влучань снарядів сильні пошкодження виявлено у двох квартирах двох багатоквартирних будинків і повністю згоріли два автомобілі. У 46 квартирах 10 багатоквартирних будинків вибито вікна. У школі №43 пошкоджено вхідну групу, вибито вікна, частково посічено фасад. Також осколками посічено фасад і вибито вікна в школі-інтернат №23. Різноманітні пошкодження виявлено в трьох комерційних об'єктах: вибито вікна, посічено фасади та пошкоджено покрівлі. Осколками посічено 3 автомобілі. У Бєлгородському районі в селищі Дубове внаслідок прямого влучення снаряда загорівся таунхаус. У процесі гасіння загоряння охопило два сусідні таунхауси. Наразі осередки загоряння ліквідовано. Один таунхаус згорів повністю, у другому і третьому - пошкоджено покрівлю і верхні поверхи. Ще одне пряме попадання зафіксовано в будівлі гаражного кооперативу. Після відбиття засобами ППО повітряної атаки в селищі Дубове в 5 приватних житлових домоволодіннях вибито вікна, посічено фасади та паркани. Також осколками посічено покрівлю та фасад ТЦ «Сіті Молл». За попередніми даними, пошкоджено три автомобілі. У селі Таврове вибито вікна та посічено паркани в п'яти приватних житлових домоволодіннях, осколками посічено один автомобіль», - йдеться у дописі.

Читайте також: Російські літаки скинули на Бєлгородську область три авіабомби - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у Бєлгороді та Бєлгородському районі зранку 23 травня оголошували ракетну небезпеку та було чутно вибухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-