Глава Пентагону повернувся до виконання обов’язків після госпіталізації

Глава Пентагону повернувся до виконання обов’язків після госпіталізації

Укрінформ
Міністр оборони США Ллойд Остін повернувся до виконання своїх обов’язків після короткої госпіталізації, в межах якої йому провели планову медичну процедуру.

Про це йдеться у заяві речника Пентагону генерала Патріка Райдера, передає Укрінформ.

«Сьогодні ввечері (у п'ятницю, 24 травня - ред.), приблизно о 18:00 за східним часом (01:00 за київським – ред.), міністр оборони Ллойд Дж. Остін III пройшов успішну, планову та мінімально інвазивну нехірургічну процедуру, пов’язану з проблемою сечового міхура, у Національному військово-медичному центрі імені Волтера Ріда, яка тривала приблизно 2,5 години», - йдеться у повідомленні.

В цей період його керівні обовʼязки взяла на себе заступниця міністра оборони Кетлін Гікс.

«Згодом міністр Остін відновив виконання своїх функцій та обов'язків міністра оборони о 20:25 за східним часом (03:25 за київським - ред.) і повернувся додому. Наразі не очікується жодних змін у його офіційному графіку, включаючи його участь у запланованих заходах, присвячених Дню пам'яті», - наголосив Райдер.

Читайте також: Остін - про підсумки «Рамштайну»: Продовжимо добиватися, щоб Україна мала контроль над небом

Як повідомляв Укрінформ, напередодні стало відомо, що міністра оборони США Остіна знову госпіталізовують для проведення планової медичної процедури, на час якої він тимчасово передає свої обовʼязки заступниці.

Взимку глава Пентагону Ллойд Остін проходив тривале лікування онкологічного захворювання простати. Зараз у Пентагоні підкреслили, що нинішня процедура на сечовому міхурі не повʼязана з попереднім діагнозом та не вплине на одужання міністра оборони США.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-