У РФ заарештували ще одного фігуранта у справі «Крокуса» - за здачу квартири одному зі звинувачених

У РФ заарештували ще одного фігуранта у справі «Крокуса» - за здачу квартири одному зі звинувачених

Укрінформ
Суддя Басманного районного суду Москви Олена Ленська заарештувала 32-річного Алішера Касімова, якого звинувачують у справі про теракт у концертній залі «Крокус Сіті Хол».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Медіазона.

Відповідаючи на запитання судді про те, чи зрозуміла йому суть звинувачення, Касимов одразу пояснив, що не знав, що його квартиранти пов'язані з тероризмом, він просто виклав оголошення про здачу на «Авіто».

Клопотання слідства розглядали у закритому режимі, журналістам бути присутніми не дозволили. На засідання щодо обрання Касимову запобіжного заходу з Киргизстану приїхала його мати. Вона розповіла Медіазоні, що її сина затримали рано вранці у суботу, 23 березня. Касимов тоді був удома у підмосковному Красногорську з родиною.

Алішер Касимов - восьмий заарештований фігурант справи про теракт у «Крокусі».

Читайте також: Звинуваченнями України у причетності до теракту Кремль хоче виправдати затягування війни - ISW

Як повідомлялось, увечері 22 березня терористи влаштували стрілянину в концертному залі «Крокус Сіті Хол» у Підмосков'ї. Нападники розстрілювали людей з автоматів і влаштували підпал.

ФСБ заявила про затримання 11 підозрюваних, зокрема чотирьох осіб, які безпосередньо брали участь у теракті. 25 березня суд ув'язнив колишнього власника автомобіля «Рено», на якому пересувалися терористи, а також його брата та батька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-