Трамп шукає шляхів, аби зірвати перший кримінальний процес проти себе - ЗМІ

Трамп шукає шляхів, аби зірвати перший кримінальний процес проти себе - ЗМІ

Укрінформ
Експрезидент США Дональд Трамп шляхом маніпуляцій з поняттям недоторканності прагне зірвати початок кримінального процесу, пов’язаного з виплатою винагороди порнозірці.

Про це пише The Hill, передає Укрінформ.

«Трамп заявив, що поняття президентської недоторканності вимагає повного скасування обвинувачень проти нього в інших кримінальних справах», - зазначається в повідомленні,

Команда юристів ексглави Білого дому посилається на те, що Верховний суд США має заслухати усні аргументи щодо президентської недоторканності 25 квітня. Рішення в цьому питанні, ймовірно, буде ухвалено до кінця червня.

Читайте також: Верховний суд США поновив участь Трампа в праймеріз у Колорадо

У судових документах, поданих у понеділок, адвокати Трампа заявили, що сторона обвинувачення представила суду докази, «які мають на увазі концепцію офіційних дій у цілях президентського імунітету».

Новий хід команди юристів Трампа схоже, спрямований на те, щоб відтермінувати судові розгляди і в інших кримінальних справах, вказує видання.

Читайте також: Колишній фінансист Трампа зізнався у лжесвідченні на його користь

Як повідомляв Укрінформ, перші судові слухання у кримінальній справі проти Трампа заплановані на 25 березня. Проти нього висунуті офіційні обвинувачення за 34 пунктами. Вони стосуються фальсифікації документів з метою виплати порнозірці Стормі Деніелс винагороди за мовчання перед виборами 2016 року. Трамп не визнав себе винним ані в цій, ані в інших справах.

Фото: Justin Sullivan/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-