Палата представників США схвалила резолюцію, щоб уникнути «шатдауну»

Палата представників США схвалила резолюцію, щоб уникнути «шатдауну»

Укрінформ
Палата представників США в четвер схвалила законопроект про тимчасове продовження фінансування федеральних установ, щоби запобігти «урядовому шатдауну» в країні.

Резолюція спрямована на розгляд Сенату, передає Укрінформ із посиланням на The Hill.

«Законодавство, яке підтримали на голосуванні в нижній палаті 320 конгресмени проти 99, переносить два дедлайни (щодо ухвалення бюджетних законопроєктів – ред.) на 8 та 22 березня», - зазначається в повідомленні.

Це виграє трохи часу для законодавців для того, щоби домовитися по розбіжностях щодо витрат у бюджеті нинішнього року та підштовхнути їх до ухвалення необхідного законодавства.

Читайте також: Палата представників розгляне допомогу Україні, щойно ухвалить рішення про бюджет США - Джонсон

Палата представників відправила резолюцію в Сенат у останній день перед 1 березня, відколи офіційно завершується поточне фінансування частини бюджетних програм.

Як повідомляв Укрінформ, Конгрес США досі не може прийняти низку законопроєктів, які регламентують федеральний бюджет країни на поточний фінансовий рік. Ухвалення резолюцій про тимчасове продовження фінансування дозволяє виділяти кошти на функціонування державних установ у обсягах попереднього фінансового року та дає можливість законодавцям продовжувати переговори щодо бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-