Вдова Навального в Європарламенті - про Путіна: Ви маєте справу не з політиком, а монстром

Вдова Навального в Європарламенті - про Путіна: Ви маєте справу не з політиком, а монстром

Укрінформ
Ідея необхідності вести переговори з президентом РФ Володимиром Путіним, яка лунає від деяких європейських політиків, є хибною. Адже неможливо домовлятися із вбивцею та тираном, і публічне вбивство російського опозиціонера Олексія Навального вкотре це показало.

Таку думку висловила вдова Юлія Навальна у своєму виступі в Європарламенті у середу, передає Укрінформ

«Публічне вбивство ще раз показало, що Путін здатний на все, і що з ним не можна домовлятися... Ви не можете зашкодити Путіну, ухваливши чергову резолюцію, або розширивши черговий пакет санкцій, які нічим не відрізняються від попередніх. Ви не можете перемогти його, думаючи, що він принципова людина, яка має мораль і правила. Він не такий, ви маєте справу не з політиком, а з монстром», - зазначила Навальна.

На думку вдови опозиціонера, Путін є лідером організованого злочинного угруповання, тож треба боротись насамперед з наближеними до нього друзями та соратниками, що «зберігають мафіозні гроші».

Читайте також: У Петербурзі 18-річну дівчину відправили до СІЗО за вірш Шевченка

«Ми повинні боротися зі злочинним угрупованням, і політична інновація тут полягає в тому, щоб застосовувати методи боротьби з організованою злочинністю, а не дипломатичні ноти, розслідувати фінансові махінації, а не робити заяви про занепокоєння», - додала вона.

Навальна наголосила, що Путін повинен відповісти за те, що він зробив з Росією та з її мирною сусідкою.

Голосування за резолюцію щодо вбивства Олексія Навального та необхідності дій ЄС на підтримку політичних в'язнів і пригнобленого громадянського суспільства в Росії має відбутися в Європарламенті 29 лютого.

Читайте також: У Росії заочно заарештували опозиціонера Дмитра Гудкова, який розказував про масові вбивства в Бучі

Як передавав Укрінформ, відспівування російського опозиціонера Олексія Навального відбудеться 1 березня у церкві московського спального району Мар'їно, де в політика була квартира, поховають його на Борисовському цвинтарі, розташованому неподалік.

Тіло Олексія Навального віддали його матері Людмилі минулої суботи, 24 лютого. До того кілька днів його не видавали родичам. Людмила Навальна повідомляла, що у Слідчому комітеті їй поставили ультиматум: або вона погоджується на таємні похорони сина без публічного прощання, або Навального поховають на цвинтарі, де колонія має ділянку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-