Британія викликала представника посольства РФ через смерть Навального

Британія викликала представника посольства РФ через смерть Навального

Укрінформ
Уряд Великої Британії у п’ятницю заявив, що викликає представника посольства Росії, аби дати зрозуміти, що вважає російську владу «повністю відповідальною» за смерть опозиціонера Олексія Навального.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

У заяві міністерства закордонних справ Британії наголошується, що смерть Навального в арктичній виправній колонії «має бути розслідувана повністю і прозоро».

Очільник МЗС Сполученого Королівства Девід Кемерон раніше у п’ятницю заявив, що президент Росії Володимир Путін повинен відповісти за смерть Навального.

«Ми повинні притягнути Путіна до відповідальності за це (за смерть Навального - ред.)», - сказав Кемерон журналістам на Мюнхенській конференції з безпеки.

Читайте також: Зеленський про смерть Навального: Путін є одним з найбільш кривавих диктаторів в історії Європи

Як повідомляв Укрінформ, 16 лютого Федеральна служба виконання покарань РФ заявила, що опозиційний російський політик Олексій Навальний помер у колонії №3 у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Згідно з повідомленням відомства, Навальному стало зле після прогулянки, він практично відразу знепритомнів. Лікарі швидкої допомоги, що прибули на виклик, не змогли реанімувати ув'язненого.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-