У Нідерландах вибухнула нарколабораторія - поліція веде розслідування

У Нідерландах вибухнула нарколабораторія - поліція веде розслідування

Укрінформ
Поліція проводить розслідування щодо нарколабораторії, яка вибухнула в селі Хервельд, що в провінції Гелдерланд.  

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

“Поліцейське розслідування в нарколабораторії у селі Хервельд у Гелдерланді триває. Лабораторію було виявлено вчора після вибуху. З того часу територію охороняють правоохоронці”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учора до поліції надійшло повідомлення про вибух у сараї ферми у селі Хервельд. Правоохоронці, що прибули на місце, виявили нарколабораторію в сараї. Згодом було затримано вісім осіб. У момент вибуху на місці перебували семеро з них. Восьмий підозрюваний втік на автомобілі. Після поліцейської погоні, що завершилася біля траси А12 неподалік Утрехта, був затриманий і останній підозрюваний. За даними поліції, усі вісім підозрюваних все ще перебувають під вартою.

Відучора поліція розслідує діяльність лабораторії та вибух на місці події. Поки розслідування не буде завершено і лабораторію не буде демонтовано, місце охоронятиметься, повідомив представник поліції. Наразі достеменно невідомо, який саме наркотик виготовляли у лабораторії.

Читайте також: На Київщині ліквідували п'ять нарколабораторій, які виготовляли «екстазі»

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулого року правоохоронці Нідерландів вилучили з незаконного обігу майже 60 тонн кокаїну.

Минулого року було вилучено майже 60 тис. кілограмів кокаїну по всій території Нідерландів - проти понад 51 тис. кг у 2022 році.

Більшу частину наркотиків - 45,5 тонни - було конфісковано в порту Роттердама.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-