Маск після відвідання Аушвіца назвав себе «євреєм за сумісництвом»

Маск після відвідання Аушвіца назвав себе «євреєм за сумісництвом»

Відео
Укрінформ
Американський мільярдер Ілон Маск заявив, що у нього так багато друзів-євреїв, що він сам є "євреєм за сумісництвом".

Про це він сказав на конференції у Кракові після відвідання концтабору "Аушвіц-Біркенау", повідомляє Укрінформ із посиланням на Business insider.

Під час конференції американський письменник Бен Шапіро запитав Маска про "радикальний сплеск антисемітської активності". Мільярдер відповів, що він "наївний" у цьому питанні, адже дві третини його друзів - євреї.

"У мене вдвічі більше друзів-євреїв, ніж друзів-неєвреїв. Я єврей за сумісництвом. Я єврей за бажанням. Тож я подумав: "Що саме люди говорять про цей антисемітизм?" Тому що я ніколи не чую цього в розмовах за вечерею. Це абсурд - принаймні в колі моїх друзів", - сказав Маск.

Як повідомляв Укрінформ, 22 січня генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск прилетів до Польщі. Він відвідав нацистський концтабір часів Другої світової війни "Аушвіц-Біркенау".

Читайте також: Ілон Маск прибув до Ізраїлю - Reuters

Торік кілька великих американських компаній, зокрема Apple та Disney, заявили, що зупиняють свою рекламу на платформі X після того, як власник компанії Ілон Маск підтримав у соцмережі антисемітський допис.

Фото: wsj.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-