Атака США й Британії по Ємену: хусити заявили про п’ятьох загиблих

Атака США й Британії по Ємену: хусити заявили про п’ятьох загиблих

Укрінформ
Військовий речник хуситів Єхія Саріа заявив, що внаслідок ударів США та Великої Британії по Ємену загинули п’ять людей, ще шість зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press із посиланням на відеозвернення представника єменських хуситів.

Саріа не уточнив, хто був серед загиблих унаслідок атаки, проте запевнив, що удари не залишаться без відповіді.

«Американські та британські вороги несуть повну відповідальність за свою злочинну агресію проти єменського народу, і вона не залишиться без відповіді та без покарання», – сказав він.

Головний переговірник і речник хуситів Мохаммед Абдул-Салам після завданого удару заявив, що атаки на ізраїльські судна у Червоному морі продовжаться.

Читайте також: Міноборони Британії розкрило деталі ударів по хуситах у Ємені

«Вони (США та Велика Британія – ред.) помилялися, якщо думали, що утримають Ємен від підтримки Палестини та Гази», – сказав він, додавши, що хусити «продовжуватимуть обстрілювати ізраїльські судна або ті, які прямують до портів окупованої Палестини».

Як повідомлялося, Сполучені Штати та Велика Британія завдали ударів по об'єктах у Ємені, пов'язаних із хуситами, у відповідь на атаки бойовиків на цивільні судна та військові кораблі в Червоному морі.

Фото: UK Ministry of Defence

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-