Поліція Колорадо посилила патрулі біля будинків суддів, які дискваліфікували Трампа

Поліція Колорадо посилила патрулі біля будинків суддів, які дискваліфікували Трампа

Укрінформ
Департамент поліції Денвера (штат Колорадо) посилив патрулювання навколо будинків суддів Верховного суду штату, які проголосували за усунення Дональда Трампа зі списків голосувань на праймеріз наступного року.

Про це йдеться у повідомленні АР, передає Укрінформ.

«Поліція у вівторок повідомила, що розслідує інциденти, спрямовані проти суддів Верховного суду Колорадо та забезпечує додаткові патрулі навколо їхніх будинків у Денвері після рішення суду усунути колишнього президента Дональда Трампа з праймеріз»,- зазначається у повідомленні.

Департамент поліції Денвера утримався від оприлюднення подробиць свого розслідування, пославшись на міркування безпеки та конфіденційності. У відповідь на запит правоохоронці підтвердили, що проводять розслідування інцидентів, та взаємодіють із місцевими, державними та федеральними правоохоронними органами.

Читайте також: Суд оштрафував ексадвоката Трампа Джуліані за наклеп майже на $150 мільйонів

Крім того, стало відомо, що раніше поліцейські відреагували на виклик до будинку одного із суддів. Розслідування цього випадку також триває.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок ФБР підтвердило, що взаємодіє з правоохоронними органами Колорадо. Федерали підключилися до розслідування у зв’язку з погрозами на адресу суддів Верховного суду штату, які минулого тижня постановили усунути Дональда Трампа з президентських виборів у 2024 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-