Помер чиновник, який підірвався на російській міні у Бєлгородській області

Помер чиновник, який підірвався на російській міні у Бєлгородській області

Укрінформ
В ніч з п’ятниці на суботу помер заступник голови адміністрації Красноярузького району Бєлгородської області РФ Ігор Бородаєнко, який керував машиною, що підірвалася на російській протитанковій міні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив губернатор регіону В’ячеслав Гладков.

«Сьогодні вночі Ігор Васильович, чоловік, який підірвався на міні у Красноярузькому районі, помер у лікарні», – написав Гладков.

13 грудня губернатор області повідомив, що в районі хутора Високого машина з мирними жителями підірвалась на міні, внаслідок чого постраждали три людини. Зокрема внаслідок інциденту в одного із пасажирів відірвало ноги, інший отримав закриту черепно-мозкову травму, а третій перебував у лікарні зі струсом мозку.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що авто підірвалося внаслідок наїзду на російську протитанкову міну. За його словами, в автомобілі, окрім Бородаєнка, перебувала голова адміністрації Вязовського сільського поселення Галина Пащенко.

Читайте також: Російська ППО «збила» над Бєлгородом безпілотник, влада каже про двох загиблих від уламків

Як повідомляв Укрінформ, у суботу в тимчасово окупованому Маріуполі партизани підірвали автомобіль, в якому перебував російський офіцер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-