У Франції знайшли живим зниклого шість років тому британського підлітка

У Франції знайшли живим зниклого шість років тому британського підлітка

Укрінформ
Британський хлопець, який зник безвісти в Європі шість років тому, знайшовся на південному заході Франції. Тепер йому 17 років.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Washington Post.

"Британського хлопчика, який зник безвісти в Європі шість років тому, знайшли під час його прогулянки узбіччям дороги на південному заході Франції", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає видання, його ім'я Алекс Бетті, він зник у віці 11 років під час сімейної відпустки, а зараз йому 17, був "у безпеці та здоровий", - повідомила британська поліція журналістам сьогодні.

У середу вранці його знайшов водій служби доставки поблизу французького міста Тулуза. Потім хлопця доправили до французької поліції, і бабуся у Британії впізнала його по відеодзвінку.

Бетті родом з Олдема, невеликого містечка поблизу Манчестера на півночі Англії. Він зник після поїздки до Іспанії у 2017 році на сімейні канікули зі своїм дідусем Девідом Бетті та матір’ю Мелані Бетті, які не мали батьківської опіки над ним.

Його матір та дідуся досі розшукує поліція у зв’язку з його зникненням, але їхнє місцезнаходження невідоме.

Алекс розповів водію, який його підвозив, що жив в Іспанії, а потім у Франції у "мандрівній духовній спільноті", але вирішив поїхати, частково тому, що сумував за своїми близькими у Британії. Хлопець зізнався водію, що йшов пішки чотири дні.

Водій зауважив, що у хлопця були гроші, їжа та вода, він також мав добрий фізичний вигляд, але казав, що "просто хоче жити нормальним життям, знову побачити свою бабусю та мати нормальне майбутнє".

Читайте також: У бразильській школі підліток влаштував стрілянину, загинула дитина

Як повідомляв Укрінформ, у Росії в брянській гімназії №5 восьмикласниця влаштувала стрілянину із вогнепальної зброї батька. Внаслідок інциденту є загиблі.

Фото: Sky News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-