Путін нарешті зізнався, що хоче пережити Захід, але він помиляється - Держдеп

Путін нарешті зізнався, що хоче пережити Захід, але він помиляється - Держдеп

Укрінформ
Президент Росії Путін чи не вперше підтвердив під час чергової «прямої лінії», що розраховує пережити Захід й перечекати, коли партнери України втомляться надавати допомогу, однак цей розрахунок кремлівського лідера є помилкою.

Про це заявив у четвер під час пресбрифінгу в Вашингтоні речник Державного департаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ви чули, що президент Путін, я думаю, вперше підтвердив те, про що говорили ми. Ви чули, як ми казали від початку цієї кампанії, що Володимир Путін робить ставку на те, що він зможе пережити Захід і що Захід ослабне, Захід припинить підтримувати Україну»,- зазначив Міллер.

Речник Держдепу нагадав, що американська сторона оцінювала підходи Кремля саме в такий спосіб, і в четвер Путін практично зізнався, що зробив ставку саме на це.

«Ми вважаємо цю ставку помилковою. І ми вважаємо, що йому не вдасться пережити Захід і пережити Сполучені Штати Америки. І тепер Конгрес Сполучених Штатів має довести це», - зауважив речник зовнішньополітичного відомства США.

Читайте також: Путін поскаржився на неувагу європейських лідерів і запросив їх на зустрічі

Як повідомляв Укрінформ, Конгрес США продовжує розглядати запит президента Байдена з додатковим фінансуванням потреб національної безпеки, який містить, у тому числі, понад 60 мільярдів на підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-