Британія забороняє в'їзд особам, відповідальним за насильство проти мирних палестинців

Британія забороняє в'їзд особам, відповідальним за насильство проти мирних палестинців

Укрінформ
Лондон забороняє в'їзд до Великої Британії особам, відповідальним за насильство поселенців-екстремістів проти палестинських мирних жителів.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон у соцмережі X.

«Поселенці-екстремісти, вбиваючи палестинських мирних жителів, підривають безпеку та стабільність як для ізраїльтян, так і для палестинців. Ізраїль має вжити рішучіших заходів, щоб зупинити насильство поселенців та притягнути винних до відповідальності. Ми забороняємо особам, відповідальним за насильство поселенців, в’їзд до Великої Британії, щоб переконатися, що наша країна не може бути домом для людей, які вчиняють ці залякуючі дії», - йдеться у дописі.

Читайте також: ХАМАС застосував токсичний газ для вбивства ізраїльських солдатів на базі Нахаль-Оз - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня ХАМАС вторгся до Ізраїлю та почав убивати та викрадати як військових, так і цивільних. Ізраїль відповів обстрілами місць базування терористів у секторі Гази.

Семиденна перерва у бойових діях призвела до звільнення близько сотні заручників, утримуваних ХАМАС, в обмін на звільнення 240 палестинських в'язнів у Ізраїлі, а також полегшила доступ гуманітарної допомоги до сектору Гази.

Армія Ізраїлю «відновила бойові дії на повну силу» після порушення угрупованням ХАМАС угоди про припинення вогню.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-