Правляча партія Азербайджану висуне кандидатом у президенти Алієва

Правляча партія Азербайджану висуне кандидатом у президенти Алієва

Укрінформ
Кандидатом правлячої партії «Єні Азербайджан» (Yeni Azərbaycan Partiyası) на позачергових президентських виборах в Азербайджані стане чинний лідер країни Ільхам Алієв.

Як передає Укрінформ із посиланням на АПА, про це повідомив заступник голови партії - керівник Центрального апарату Таїр Будагов. 

За його словами, правління партії вирішило доопрацювати план заходів щодо позачергових президентських виборів. Він наголосив, що кандидат у президенти буде висунутий на засіданні правління партії.

Будагов додав, що кандидат у президенти Азербайджану вже відомий. «Довгі роки всі говорили, що той, хто звільнить Карабах, той і буде нашим вічним президентом. Думаю, що Ільхам Алієв за 20 років своєї політики, служіння азербайджанському народу, за звільнення окупованих територій заслужив цю посаду. Такої точки зору дотримується кожен патріот Азербайджану. На засіданні правління кожен також висловить свою думку. Думка партії з цього питання однозначна», - заявив заступник голови партії.

Читайте також: Вірменія та Азербайджан обміняються військовополоненими - заява Пашиняна і Алієва

Як повідомляв Укрінформ, президент Азербайджану Ільхам Алієв призначив на 7 лютого 2024 року позачергові президентські вибори.

Востаннє вибори президента Азербайджану проводили 11 квітня 2018 року, замість 17 жовтня. Вони також були позачерговими. Перемогу на виборах здобув Алієв з 86,53% голосів. Він керує Азербайджаном з 2003 року.

Фото: АПА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-