Поблизу Південної Кореї впав американський винищувач F-16

Поблизу Південної Кореї впав американський винищувач F-16

Укрінформ
Американський винищувач F-16 впав у Жовте море біля Південної Кореї у понеділок під час тренувального польоту. Пілот літака катапультувався.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Kyodo.

Реактивний літак покинув авіабазу у місті Кунсан, що знаходиться на південь від Сеула, і зазнав «аварійної ситуації під час польоту» приблизно о 8:43 за місцевим часом, перш ніж упасти в море, йдеться у пресрелізі Восьмого винищувального крила ВПС США.

Там зазначили, що пілот при свідомості і перебуває у стабільному стані, його повертають на авіабазу. Жодні додаткові подробиці щодо його стану або інформації про його ім’я розголошуватись не будуть, додали у заяві.

Полковник Метью К. Гетке, командир 8-го винищувального крила, подякував союзникам із Південної Кореї за надання допомоги пілоту винищувача.

Читайте також: Міноборони створило спеціальну структуру для інтеграції F-16

Як повідомляв Укрінформ, 29 листопада американський військовий літак Osprey із вісьмома людьми на борту впав у океан біля японського острова Якусіма. 

4 грудня у водах на південному заході Японії виявлено основну частину літака Osprey і п'ять тіл загиблих членів екіпажу.

Фото: Kyodo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-