Вірменія відмовилася від участі у засіданні ОДКБ у Москві

Вірменія відмовилася від участі у засіданні ОДКБ у Москві

Укрінформ
Делегація парламенту Вірменії не братиме участі у наступному засіданні Парламентської асамблеї керованої Росією Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Про це з посиланням на прессекретаря голови Національних зборів Вірменії Цовінару Хачатрян повідомляє NEWS.am, передає Укрінформ.

«Голова Національних зборів Вірменії Ален Симонян не братиме участі у виїзному засіданні Ради парламентської асамблеї ОДКБ та її 16-му пленарному засіданні, що проходитимуть 19 грудня в Москві», - йдеться в заяві Хачатрян.

Зазначається, що делегація парламенту Вірменії також відмовилася від участі в заходах по лінії парламентів країн-учасниць ОДКБ і не поїде до Москви.

Читайте також: Вірменія шукає інших партнерів у сфері безпеки, однак ще не виходить з ОДКБ - Пашинян

Прессекретар спікера додала, що Симонян уже повідомив про своє рішення в офіційному листі на адресу голови Держдуми Федеральних зборів РФ В’ячеслава Володіна.

Про намір відмовитися від поїздки на засідання ОДКБ Симонян уперше оголосив наприкінці листопада. Він назвав свою участь «недоречною у нинішній ситуації» і заявив, що організація «не виконує зобов’язання перед Вірменією».

Читайте також: Пашинян заявив, що Єреван і Баку змогли домовитися про основні принципи мирного договору

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян відмовився брати участь у засіданні ОДКБ, що проходило 23 листопада в Мінську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-