У Штатах оприлюднили деталі щодо вибуху автівки на кордоні з Канадою

У Штатах оприлюднили деталі щодо вибуху автівки на кордоні з Канадою

Укрінформ
Американські правоохоронці оприлюднили подробиці щодо власників автомобіля, який вибухнув на прикордонному мосту між Канадою і США в районі Ніагари, підтвердивши версію, що інцидент не був терактом.

Про це йдеться в публікації АР у п’ятницю із посиланням на місцеві органи правопорядку, передає Укрінформ.

«Аварія викликала широке занепокоєння з обох боків кордону, оскільки в інтернеті стали поширюватися відео та фото з місця події з наслідками вибуху», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: У США зійшов із рейок потяг із хімікатами, людей закликають евакуюватися

Після первинного розслідування у відділі ФБР Баффало заявили, що не виявили ознак терористичного акту та передали справу місцевій поліції для розслідування дорожнього інциденту.

У п'ятницю департамент поліції оприлюднив заяву, назвавши імена жертв. Ними виявилася подружня пара Курт і Моніка Віллані, обом було по 53 роки. Вони мешкали неподалік Баффало та володіли бізнесом у різних локаціях у штаті Нью-Йорк. Інших подробиць правоохоронці не оприлюднили.

Читайте також: Унаслідок вибуху на території посольства Канади у Нігерії загинули двоє людей

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на мостовому прикордонному переході між США й Канадою поблизу Ніагарського водоспаду стався вибух автомобіля. На кадрах відеозапису інциденту було видно, як автівка промчала через перехрестя, врізалася в дорожню перешкоду та злетіла в повітря, а потім врізалася в приміщення охорони, після чого вибухнула. Спочатку з’явилися версії, що це могло бути терактом, однак правоохоронці заявили про необхідність дочекатися результатів розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-