У ХАМАС та Путіна однакова мотивація - Сунак

У ХАМАС та Путіна однакова мотивація - Сунак

Укрінформ
Президенту Росії Володимиру Путіну не вдасться досягнути своїх цілей в Україні, так само як і палестинському ісламістському угрупованню ХАМАС в Ізраїлі.

Як передає Укрінформ, про це у понеділок у Палаті громад заявив глава британського уряду Ріші Сунак за підсумками візиту до Близького Сходу минулого тижня.

«Напад (ХАМАСу на Ізраїль – ред.) 7 жовтня був мотивований ненавистю, а також страхом ХАМАСу перед можливою появою нової рівноваги на Близькому Сході, яка б залишила у минулому старе бачення та запропонувала надію на кращий, більш безпечний й процвітаючий шлях уперед. І така ж сама мотивація у Путіна у продовженні війни проти України. Вона полягає в страху, що Україна стане сучасною й процвітаючою демократією та у бажанні повернути її в імперіалістичну фантазію минулого. Путін зазнає невдачі, так само як і ХАМАС», - сказав він.

Читайте також: Лідер республіканців у Сенаті США назвав Китай, Росію та Іран новою «віссю зла»

Сунак додав, що необхідно зберегти бачення кращого майбутнього, у той час як інші його хочуть зруйнувати.

«Разом із нашими союзниками, це те, що ми будемо робити далі», - зазначив глава британського уряду.

Читайте також: Лідери США, Канади та Європи оприлюднили спільну заяву щодо війни в Ізраїлі

Як повідомляв Укрінформ, у спеціальному зверненні до народу президент США Джо Байден заявив, що терористичну організацію ХАМАС та президента Росії Володимира Путіна об’єднує спільне прагнення знищити сусідній демократичний режим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-