Шойгу показали у Тегерані іранські дрони, ракети та засоби ППО

Шойгу показали у Тегерані іранські дрони, ракети та засоби ППО

Укрінформ
Міністр оборони РФ Сергій Шойгу відвідав у Тегерані виставку аерокосмічних сил Корпусу вартових ісламської революції Ірану, де представлено продукцію іранського військово-промислового комплексу.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Міноборони РФ.

«Під час показу Сергій Шойгу ознайомився з ракетним озброєнням, безпілотними літальними апаратами, а також засобами протиповітряної оборони іранського виробництва», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: США ввели санкції проти міжнародної мережі, яка допомагає Ірану виробляти безпілотники

Зазначається, що на виставці представлені «досягнення аерокосмічної промисловості», наприклад, нові зразки іранських безпілотних літальних апаратів та ракетна зброя, що стоїть на озброєнні аерокосмічних сил республіки. Зокрема, демонструються тактичні ракетні комплекси, а також балістичні ракети великої та середньої дальності. Крім того стверджується, що в експозиції знаходяться «трофейні БПЛА американського виробництва».

Читайте також: Кім Чен Ин обговорив із Шойгу посилення військового співробітництва між КНДР і Росією

Російська делегація на чолі з Шойгу прибула до Тегерана для переговорів із військовим керівництвом Ірану 19 вересня.

Як повідомлялося, видання The Washington Post у серпні оприлюднило докази укладеної угоди між Росією та Іраном, згідно з якою до літа 2025 року в РФ мають намір створити 6000 дронів для бомбардування українських міст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-