У НАТО заперечили будь-які ознаки навмисного нападу Росії на Румунію

У НАТО заперечили будь-які ознаки навмисного нападу Росії на Румунію

Укрінформ
Північноатлантичний альянс не має жодних підтверджень, які могли б свідчити про те, що Росія здійснила навмисний напад на Румунію.

Про це заявив у середу речник Альянсу Ділан Уайт у коментарі щодо знайдених нових уламків ударних дронів РФ на румунській території, передає Укрінформ із посиланням на Sky News.

«У НАТО немає інформації, яка вказувала б на будь-який навмисний напад Росії на територію союзників. НАТО солідарна з нашим союзником Румунією», - заявив у цьому зв’язку офіційний представник Альянсу.

Читайте також: Румунія будує укриття біля кордону з Україною

Він додав, що влада Румунії залишається проводить повне розслідування, а Альянс продовжує перебувати в тісному контакті з Бухарестом.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська в ніч на 13 вересня запустили по Україні 44 ударних безпілотники типу Shahed-136/131 із трьох напрямків – Приморсько-Ахтарськ, мис Чауда і Курськ.

Читайте також: МЗС Румунії викликало главу дипмісії Росії через уламки дронів - ЗМІ

Того ж дня в районі повіту Тулча, Румунія, були знайдені уламки, які можуть належати російському дрону. На місце був направлений гелікоптер румунських ВПС для збору доказів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-