У російських регіонах переносять дати шкільних випускних та інших масових заходів

У російських регіонах переносять дати шкільних випускних та інших масових заходів

Укрінформ
Проведення випускних вечорів у московських школах та традиційного загальноміського випускного в Парку імені Горького переноситься через введений у російській столиці режим контртерористичної операції.

Про це передає Укрінформ із посиланням на Інтерфакс.

«У зв'язку із введеним режимом контртерористичної операції проведення випускних вечорів у школах та загальноміського випускного у Парку Горького переноситься на тиждень (тобто до наступної суботи, 1 липня - ред.)», - повідомили у департаменті освіти і науки Москви.

Масові заходи у вихідні скасувала також ТверськаКалінінградська, Тульська області.

Читайте також: «Вагнерівці» захопили військові об'єкти у Воронежі - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, за даними російських пропагандистських ресурсів, мер Москви Сергій Собянін заявив, що у зв’язку з діями ПВК "Вагнер" в місті проводяться "антитерористичні заходи", запроваджено додатковий контроль на дорогах.

За словами президентського речника Дмитра Пєскова, силовики цілодобово доповідають президенту РФ Володимиру Путіну про заходи, яких вони вживають у зв'язку з діями "вагнерівців".

У російських Телеграм-каналах поширюються відео про захоплення "вагнерівцями" адміністративних будівель та військових будівель у Ростові, які були здані без бою.

Повідомляється про рух колон ПВК до Воронежа.

ФСБ Росії відкрило кримінальну справу проти Пригожина через заклик до збройного заколоту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-