Путін: Росія жорстко реагуватиме на зраду заколотників

Путін: Росія жорстко реагуватиме на зраду заколотників

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін повідомив, що збройні сили Росії отримали необхідний наказ щодо "нейтралізації тих, хто організував заколот".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пропагандистське інформаційне агентство ТАСС у Телеграмі.

Зокрема, Путін назвав ситуацію зі збройним заколотом "ударом у спину країні та народу" - відступництвом.

"Росію заколотом намагаються штовхати до поразки та капітуляції. Дії проти бунтівників будуть жорсткими... Росія жорстко реагуватиме на зраду. Заколотники зазнають неминучого покарання", - заявив він.

При цьому Путін визнав, що у Ростові-на-Дону практично заблоковано роботу органів цивільного та військового управління, тому ситуація «залишається складною».

Читайте також: Пригожину загрожує до 20 років ув’язнення за справою Генпрокуратури РФ

Як повідомляв Укрінформ, за даними російських пропагандистських ресурсів, мер Москви Сергій Собянін заявив, що у зв’язку з діями ПВК "Вагнер" в місті проводяться "антитерористичні заходи", запроваджено додатковий контроль на дорогах.

За словами президентського речника Дмитра Пєскова, силовики цілодобово доповідають президенту РФ Володимиру Путіну про заходи, які вони вживають у зв'язку діями "вагнерівців".

У російських Телеграм-каналах поширюються відео про захоплення "вагнерівцями" адміністративних будівель та військових будівель у Ростові, які були здані без бою.

Повідомляється про рух колон ПВК до Воронежа.

ФСБ Росії відкрило кримінальну справу проти Пригожина через заклик до збройного заколоту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-