У Стамбулі вилучили рекордний мільярд фальшивих доларів

У Стамбулі вилучили рекордний мільярд фальшивих доларів

Укрінформ
Під час операції, організованої командуванням жандармерії провінції Стамбул, було вилучено 1 мільярд доларів, якій планували вивезти фальшиві долари до країн Африки.

Це найбільша кількість фальшивих грошей, яка була одноразово вилучена за всю історію сучасної Туреччини, повідомляє Укрінформ з посиланням на NTV.

“Підрозділи командуванням жандармерії провінції Стамбул були проінформовані про те, що мережа, в якій більшість іноземні громадяни, готується друкувати фальшиві долари для африканських країн.

Читайте також: У Стамбулі відбувся мітинг проти екоциду, який чинить Росія в Україні

Серед підозрюваних, яких було затримано під час завантаження фальшивої валюти на складі, три громадяни Швеції, по одному - Великобританії та Гани.

Вказується, що під час обшуків на складі було вилучено 10 мільйонів штук фальшивих грошей номіналом 100 доларів на загальну суму 1 мільярд доларів, розміщених у вантажних ящиках для вивезення в країни Африки.

Читайте також: У Києві викрили підпільний цех, який штампував фальшиві документи

Телеканал вказує, що це найбільша кількість фальшивих грошей, яка була вилучена за один раз упродовж усієї історії сучасної Туреччини.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України викрила в Києві підпільний цех з виготовлення та продажу підроблених документів, печаток і штампів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-