Путін заявив, що тактичну ядерну зброю привезуть у Білорусь після 7-8 липня

Путін заявив, що тактичну ядерну зброю привезуть у Білорусь після 7-8 липня

Відео
Укрінформ
Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з самопроголошеним президентом Білорусі Александром Лукашенком у Сочі заявив, що тактичну ядерну зброю до Білорусі доставлять після 7-8 липня.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал російського держінформагентства, в якому розміщено відео зустрічі.

«Щодо найчутливіших питань, про які ми з вами домовлялися, все йде за планом… Як ви знаєте, 7-8 липня закінчується підготовка відповідних споруд, і відразу ж почнемо заходи, пов'язані з розміщенням на вашій території відповідних видів озброєнь», – сказав Путін.

Читайте також: У Білорусі перебувають близько тисячі російських військових - прикордонники

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці березня Путін повідомив про домовленість із Лукашенком про розміщення тактичної ядерної зброї в республіці. Тоді Путін заявив, що Білорусі передано ракетний комплекс «Іскандер», який може бути носієм тактичної ядерної зброї.

Читайте також: США не втягуватимуться в ядерну гонитву з Росією та Китаєм - радник Байдена

25 травня міністри оборони Росії та Білорусі підписали документи про розміщення тактичної ядерної зброї на білоруській території. Того ж дня Лукашенко заявив, що ядерну зброю РФ уже почали перекидати у Білорусь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-