Двійники Путіна перебувають у закритих місцях і під пильною охороною – розвідка

Двійники Путіна перебувають у закритих місцях і під пильною охороною – розвідка

Укрінформ
Президент Російської Федерації Володимир Путін використовує технологію двійників. Вони перебувають у закритих місцях і під пильною охороною.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів в інтерв‘ю "Українській правді", передає Укрінформ. 

"Путін використовує технологію двійників. Це – факт, який ґрунтується як на оперативних розвідданих, так і на оцінках лікарів-фізіогномістів та багатьох інших фахівців", – наголосив він.

Читайте також: Останні пів року на офіційні заходи їздять двійники Путіна – Буданов

Представник ГУР зауважив, що візити на тимчасово окупований південь України – це абсолютна постанова. За його словами, була дуже велика відмінність і в поведінці, і в зовнішності так званого "Путіна".

"Він би ніколи не сів у той автотранспорт і в такому вигляді. Він би не спілкувався з умовним місцевим населенням, бо ми розуміємо, що доступ до живого Путіна в Кремлі навіть для своїх дуже обмежений. Якщо Путін навіть з представниками іноземних країн зустрічається на великій відстані та не потискає руку, то те, що бачили в Маріуполі, на окупованій Херсонщині, – точно постанова і вистава", – пояснив Юсов.

Він поінформував, що двійники президента РФ мешкають не в одному місці. "Вони в закритих місцях і під надзвичайно пильною охороною", – підкреслив представник української розвідки.

Читайте також: Данілов: На окуповану територію України їздив двійник путіна

Водночас він додав, що у президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка немає двійника, бо він – "занадто нетиповий".

Як повідомляв Укрінформ, за даними ГУР МОУ, президент Російської Федерації Володимир Путін використовує принаймні трьох двійників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-