У Житомирі внаслідок нічної атаки дронів пошкоджені 26 будинків

У Житомирі внаслідок нічної атаки дронів пошкоджені 26 будинків

Укрінформ
Внаслідок атаки російських дронів 28 травня в Житомирі пошкоджені щонайменше 26 будинків, а також заклади освіти та охорони здоров’я.

Про це повідомила пресслужба Житомирської міської ради у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Після сьогоднішньої тривоги у місті є пошкодження. Переважно це місця загального користування багатоквартирних будинків. У сходинкових прольотах повилітало скло», — йдеться у повідомленні.

Зазначаються адреси, за якими станом на цей час відомо про пошкодження. Також мешканців закликають повідомляти, якщо їхній будинок зазнав пошкоджень, але його немає в цьому переліку. У коментарях до посту користувачі повідомляють і про інші адреси, де є пошкодження.

«Заклади освіти та заклади охорони здоров’я, де є пошкодження дверей та вікон, працюють у штатному режимі. Лише учні ліцею № 25, які тимчасово вчаться у ліцеї № 33, відзавтра вчитимуться дистанційно», - додають у міськраді.

Читайте також: У Житомирській області ворог завдав удару по об’єкту інфраструктури

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі внаслідок нічної ворожої атаки зафіксовано пошкодження, однак минулося без людських жертв.

Командування Повітряних сил ЗСУ заявило, що у ніч проти 28 травня російські війська атакували Україну іранськими ударними дронами Shahed-136/131 з північного напрямку – Брянська область та південного – Краснодарський край. Загалом зафіксовано пуски 54 дронів-камікадзе. Сили оборони знищили 52 дрони.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-