У Білорусі створили підрозділ для протидії ДРГ по всій лінії кордону

У Білорусі створили підрозділ для протидії ДРГ по всій лінії кордону

Укрінформ
У Білорусі створили новий спецпідрозділ для боротьби з диверсійно-розвідувальними групами в прикордонні, повідомив голова МВС країни Іван Кубраков.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у пресрелізі білоруського МВС.

«Наші співробітники сьогодні несуть службу з охорони громадського порядку в прикордонних районах – не тільки з Україною, але і в цілому по периметру кордону», – сказав очільник білоруського міністерства.

Як зазначається, новий спецпідрозділ з боротьби з диверсійно-розвідувальними групами створено при внутрішніх військах МВС Білорусі, він уже приступив до несення служби.

Кубраков також повідомив про створення ще одного спецпідрозділу, який забезпечуватиме безпеку Білоруської АЕС. Він знаходиться у місті Островець, за 18 кілометрів від атомної станції.

Читайте також: На аеродромах Білорусі залишається 13 літаків та 12 гелікоптерів РФ – Наєв

«Цей напрямок перебуває під особливим контролем. Ми бачимо, що ціллю для терористичних актів, які відбуваються за межами нашої країни, є саме такі об’єкти, а також соціально значущі, зокрема школи та дитячі садки. І ми сьогодні робимо все, щоб захистити їх», – заявив Кубраков.

Як повідомляв Укрінформ, на польсько-білоруському кордоні фіксується зростання кількості агресивних дій з боку нелегальних мігрантів, які намагаються потрапити до Польщі за підтримки спецслужб Росії та Білорусі.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-