путін створив фонд підтримки учасників «сво», яким керуватиме його племінниця

путін створив фонд підтримки учасників «сво», яким керуватиме його племінниця

Укрінформ
Президент рф володимир путін підписав указ «Про створення державного фонду підтримки учасників спеціальної військової операції «Захисники Вітчизни».

Про це передає Укрінформ з посиланням на Офіційний портал правової інформації рф.

Головою наглядової ради Фонду призначено заступника керівника АП рф Сергія Кірієнка, який курирує тимчасово окуповані регіони України. Головою Фонду стала – Анна Цивільова, дружина губернатора Кемеровської області Сергія Цивільова, двоюрідна племінниця путіна.

З указу випливає, що Фонд надаватиме підтримку звільненим із військової служби «ветеранам бойових дій», які брали участь у «спеціальній військовій операції», як у рф називають повномасштабну війну проти України, а також родичам загиблих учасників вторгнення. Дія указу також поширюється на маріонеткові «лнр» і «днр», які воювали проти України з травня 2014 року.

Читайте також: росіяни у рамках «великого наступу» не зуміли до квітня виконати завдання путіна - Юсов

Фонд фінансується з допомогою федерального бюджету, добровільних пожертвувань, а також неназваних «інших джерел».

Про створення фонду допомоги учасникам широкомасштабного вторгнення в Україну путін оголосив у лютому у посланні до федеральних зборів рф.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін підписав указ про весняний призов на строкову службу, який проходитиме з 1 квітня по 15 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-