Сирський назвав головне завдання на Бахмутському напрямку

Сирський назвав головне завдання на Бахмутському напрямку

Відео
Укрінформ
На Бахмутському напрямку головним завданням Сил оборони України є виснаження ворога і завдання йому тяжких втрат.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський.

За його словами, росіяни намагаються сконцентрувати на Бахмутському напрямку головні зусилля. Вони не залишають спроб оточити та захопити місто.

"На сьогодні наше головне завдання – виснажити, переважаючі сили противника та нанести йому тяжких втрат. Це дасть змогу створити необхідні умови, які сприятимуть звільненню української землі та пришвидшать нашу перемогу", - зазначив Сирський.

Читайте також: На Бахмутському напрямку ворог завдав 163 удари, відбулося 19 бойових зіткнень

Командувач Сухопутних військ підкреслив, що запорукою успіху кожного командира є його постійна робота у підпорядкованих підрозділах. Це дає змогу ефективно їх застосовувати на полі бою та своєчасно виконувати поставлені бойові завдання.

"Під час мого перебування у військах спільно з командирами ми узгоджуємо плани, котрі матимуть реальний результат не на карті, а на полі бою. Коли ворог переважає кількісно, бути пліч-о-пліч зі своїми воїнами - для мене справа честі. Завдяки героїзму і професійності наших військових, вмілим та злагодженим діям, ефективному використанню маневру і можливостей зброї, ми утримуємо фортецю Бахмут всупереч різним термінам та прогнозам", - наголосив Сирський.

Читайте також: Глава держави подякував розвідці за сьогоднішню потужну роботу в Бахмуті

Він зауважив, що "знання ворога й самого себе відкриває шлях до перемоги. Тож ми ретельно вивчаємо його вразливості, щоб якнайефективніше застосовувати наші сили".

Як підкреслив Сирський, успішна стратегія завжди полягає у вмінні обертати собі на користь будь-яку ситуацію.

Як повідомляв Укрінформ, Сирський заявив, що оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю і ґрунтується на грамотному використанні захисних можливостей міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-