Засідання Комісії Україна-НАТО може відбутися на початку квітня - Столтенберг

Засідання Комісії Україна-НАТО може відбутися на початку квітня - Столтенберг

Укрінформ
Генсек НАТО має намір скликати засідання Комісії Україна-НАТО, яке може відбутися вже на початку квітня в рамках засідання НАТО на рівні міністрів закордонних справ.

Про це Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг сказав на пресконференції, де він представляє свій річний звіт за 2022 рік, повідомляє власкор Укрінформу.

“Я продовжу роботу щодо скликання Комісії Україна-НАТО в рамках зустрічі міністрів закордонних справ. Я не планую окремих зустрічей, це буде в рамках запланованого заходу”, - сказав Столтенберг.

Засідання НАТО на рівні міністрів закордонних справ відбудеться 4-5 квітня 2023 року в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, воно проходитиме під головуванням Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Читайте також: Країни НАТО готові надати Україні більше ППО, бронетехніки та боєприпасів - Столтенберг

Генсек НАТО також зауважив, що має мандат скликати зустріч комісії, і з повагою до позиції Угорщини не робив цього деякий час.

Як відомо, Угорщина блокує проведення засідань Комісії Україна-НАТО з 2017 року, тому зокрема минулого року в Бухаресті була організована окрема зустріч міністрів закордонних справ НАТО і України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-