У столиці зранку - високий рівень забрудненості повітря

У столиці зранку - високий рівень забрудненості повітря

Укрінформ
Вранці 21 березня у Києві спостерігається тимчасове погіршення стану повітря як на правому, так і на лівому берегах Дніпра.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“Станом на 08:00 21 березня рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві високий. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі”, - зазначили у міськадміністрації.

До нормалізації ситуації в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА порекомендували утриматися від провітрювання приміщень та фізичної активності на вулиці.

Ймовірною причиною тимчасового погіршення стану повітря є метеорологічні умови, а також пожежі у Київській області, ідеться в повідомленні.

За інформацією ГУ ДСНС України у місті Києві, за минулу добу в Київській області було зафіксовано 30 осередків пожеж, включно із горінням сухої трави на території майже 35 га. Вночі всі пожежі були ліквідовані.

Читайте також: На лівому березі Києва зранку високий рівень забрудненості повітря

Слідкувати за станом атмосферного повітря та радіаційним фоном у режимі реального часу можна за посиланням: https://asm.kyivcity.gov.ua та в додатку "Київ Цифровий".

Як повідомляв Укрінформ, 20 березня зранку у столиці на лівому березі спостерігався високий рівень забрудненості повітря, втім станом на 14:00 якість повітря у Києві нормалізувалася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-