На лівому березі Києва зранку високий рівень забрудненості повітря

На лівому березі Києва зранку високий рівень забрудненості повітря

Укрінформ
Станом на ранок 20 березня рівень забрудненості повітря в Києві середній на правому та високий на лівому березі.

Про це у Телеграмі повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ. 

«Станом на 8:00 20 березня рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві середній на правому та високий на лівому березі. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ймовірною причиною тимчасового погіршення стану повітря є метеорологічні умови, які сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря.

До нормалізації ситуації рекомендується утриматися від провітрювання приміщень та фізичної активності на відкритому повітрі.

Читайте також: У Києві скоротять комендантську годину

Як повідомлялось, у Києві діє мережа із семи високоточних (референтних) та 46 індикативних пунктів спостережень за станом атмосферного повітря європейського зразка. Пункти спостережень аналізують повітря за такими показниками як пил (РМ1.0, PM 2,5 і PM10), діоксид сірки, оксид азоту, озон, сірководень, летючі органічні речовини. Дані з датчиків фіксуються щохвилини, зберігаються на сервері та виводяться у режимі реального часу на сайт Управління екології та природних ресурсів КМДА та в додаток “Київ Цифровий”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-