Пошкоджений у Мачулищах російський літак-розвідник полетів на ремонт до Таганрога - ЗМІ

Пошкоджений у Мачулищах російський літак-розвідник полетів на ремонт до Таганрога - ЗМІ

Укрінформ
російський літак-розвідник А-50, який, імовірно, був пошкоджений унаслідок удару безпілотника на військовому аеродромі Мачулищі під мінськом, полетів на ремонт у Таганрог.

Про це повідомляє Zerkalo.io, передає Укрінформ.

Як зазначається, журналістка видання зателефонувала до Таганрозького авіаційного науково-технічного комплексу імені Г. М. Берієва, до складу якого входить 325-й авіаційний ремонтний завод, що займається відновленням подібної техніки.

У приймальні зазначили, що літак А-50 з бортовим номером 43 дійсно надійшов до них. Інші подробиці дізнатися не вдалося.

2 березня білоруські державні ЗМІ опублікували відео літака А-50 з бортовим номером 43 у повітрі, на який, імовірно, 27 лютого здійснили атаку білоруські партизани. Пропагандисти стверджували, що борт «цілий, неушкоджений і несе службу у звичайному режимі» і відповідно до плану «здійснив обліт державного кордону у групі та супроводі інших літаків». Телеграм-канал пресслужби лукашенка навіть заявив, що А-50 супроводжував «борт №1».

Читайте також: Втрата розвідувального літака А-50У буде відчутною для росії – британська розвідка

Однак, за інформацією телеграм-каналу «Беларускі Гаюн», пошкоджений літак залишив повітряний простір білорусі і, «за попередньою інформацією», вирушив на ремонт до Таганрога.

Як повідомлялося, 26 лютого стало відомо, що на військовому аеродромі “Мачулищі” у білорусі вранці лунали вибухи, з'явилася також інформація про пошкоджений російський літак радіолокаційної розвідки. Представник групи Bypol Олександр Азаров повідомив, що за цим стоять білоруські партизани.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-