Новий посол США в росії зазнала нападок з боку прокремлівських «демонстрантів»

Новий посол США в росії зазнала нападок з боку прокремлівських «демонстрантів»

Укрінформ
Призначена недавно на посаду посла США в росії Лінн Трейсі у понеділок відвідала МЗС росії, щоб вручити вірчі грамоти, та на вході зазнала цькування з боку натовпу прокремлівських «демонстрантів», які вигукували антиамериканські гасла.

Про це повідомляє агентство Reuters, передає Укрінформ.

«Новий посол США в росії Лінн Трейсі зазнала нападок з боку натовпу, які вигукували антиамериканські гасла в понеділок, коли вона входила в будівлю МЗС росії в москві, щоб вручити свої дипломатичні вірчі грамоти», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Новий посол США може розпочати роботу у росії ще цього місяця - Держдеп

При цьому група прокремлівських активістів розмахувала намальованими вручну плакатами з критикою Вашингтона, на одному з яких було написано: «Ваші танки вбивають мирних жителів.

"Протести в росії, особливо щодо питань, пов’язаних із війною, фактично заборонені, якщо вони не мають підтримки влади", - нагадує видання.

Читайте також: Санкції проти росії: у США прогнозують скорочення економіки рф на 20% до 2030 року

Як повідомлялося, відносини між Вашингтоном і москвою наразі перебувають на одному з найнижчих рівнів. Вони суттєво погіршилися після масштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого 2022 року, коли США очолили міжнародну коаліцію протистояння російській агресії та підтримки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-