Посол Канади висловила співчуття рідним жертв авіакатастрофи поблизу Тегерана

Посол Канади висловила співчуття рідним жертв авіакатастрофи поблизу Тегерана

Укрінформ
Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза висловила співчуття родинам загиблих три роки тому внаслідок катастрофи літака МАУ рейсу PS752 поблизу Тегерана.

Слова співчуття і фото вшанування пам’яті загиблих в аеропорту «Бориспіль» посол оприлюднила у Твіттері, передає Укрінформ.

«У цей день 3 роки тому світ був шокований трагедією рейсу PS752 . Відтоді Канада невтомно працювала з Україною, Великою Британією та Швецією задля забезпечення прозорості, справедливості та підзвітності. Мої глибокі співчуття родинам, чий біль, безсумнівно, такий же реальний сьогодні, як і тоді», - написала Ґаладза.

Читайте також: В Ірані відбулося вже п’ять судових засідань у справі про збитий літак МАУ – посольство

Як повідомлялось, 8 січня 2020 року у небі над Іраном був збитий літак МАУ, який виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран - Київ. На борту перебували громадяни Ірану, Канади, України, Швеції, Афганістану та Великої Британії.

Усі 176 осіб загинули, серед них – одинадцятеро українців (дев'ятеро членів екіпажу та двоє пасажирів). Після кількох днів заперечень іранська влада визнала, що український літак був помилково збитий зенітно-ракетним комплексом протиповітряної оборони.

Співробітники посольства України в Ірані у третю річницю катастрофи літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» вшанували пам’ять загиблих на місці падіння боїнга та на закладеній торік диппредставництвом України Алеї пам'яті жертв рейсу PS752.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-