Марокко забороняє в’їзд на територію королівства мандрівникам з Китаю

Марокко забороняє в’їзд на територію королівства мандрівникам з Китаю

Укрінформ
Марокко вводить заборону на в’їзд на територію королівства подорожуючим із Китаю незалежно від їхньої національності, щоб запобігти новій хвилі зараження COVID-19.

Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ країни, передає Укрінформ.

«У світлі розвитку ситуації у сфері охорони здоров’я, пов’язаної з COVID-19 у Китаї …та щоб уникнути нової хвилі зараження в Марокко і всіх її наслідків, влада Марокко заборонила доступ на територію Королівства Марокко всім подорожуючим, незалежно від їхнього громадянства, які прибувають із Китайської Народної Республіки», - йдеться в заяві.

У зовнішньополітичному відомстві зазначили, що цей винятковий захід «жодним чином не впливає на щиру дружбу між двома народами та стратегічне партнерство між двома країнами, до якого Королівство залишається твердо прихильним».

Читайте також: Канада поновлює COVID-обмеження для відвідувачів з Китаю, Гонконгу та Макао

Як повідомлялося, в грудні уряд КНР припинив сувору політику «нульової захворюваності» на COVID, яка супроводжувалася відстеженням контактів хворих та обов’язковим карантином. Пекін пішов на цей крок на тлі протестів у країні. Раніше про такі ж обмеження на мандрівників з Китаю, Макао й Гонконгу оголосили у США, Канаді, Австралії та низці інших країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-