У Берліні тріснув один із найбільших у світі акваріумів, загинули сотні риб

У Берліні тріснув один із найбільших у світі акваріумів, загинули сотні риб

Фото
Укрінформ
У центрі Берліна тріснув один із найбільших у світі акваріумів ємністю 1 млн літрів, розташований у фоє комплексу будівель біля площі Александерплац. Більшість із півтори тисячі риб загинули.

 Про це повідомляє поліція в Твіттері.

"За наявними даними, доказів кримінального правопорушення у зв’язку з незрозумілою та важливою подією в Aqua Dom в оайлгі Мітте немає", - йдеться у дописі.

Представник пресслужби поліції тим часом повідомив журналістам на місці, що більшість із півтори тисячі морських риб, які утримувалися в акваріумі заввишки 16 метрів і обсягом 1 млн тонн води, загинули. Однак частину вдалося врятувати та перевезти в інший акваріум.

У центрі Берліна лопнув один із найбільших у світі акваріумів / Фото: Ольга Танасійчук. Укрінформ

У другій половині дня частина вулиці Унтер-ден-Лінден залишається перекритою. На місці, як повідомляє кореспондент агентства, залишається багато автомобілів Служби Технічної допомоги, пожежної служби та спеціалізованих автомобілів водних служб. Рятувальники продовжують прибирати скло та інші речі, які було винесено потоком води на вулицю - зовні видно, що великі скляні двері готелю розбиті.

Як повідомляє DW внаслідок аварії постраждали двоє людей, яких доправили в лікарню.

За попередніми оцінками екстрених служб, збитків заподіяно першому поверху готелю, трохи води потрапило в підвали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-